Maskinfabrik

Maskinfabrik i Odense på Fyn – ny teknologi og solidt håndværk kombineres

Trio Stål Odense A/S er en maskinfabrik, hvor teknologi og godt håndværk går hånd i hånd. Det betyder, at vi fremstiller produkter, som kun de skarpeste eksperter inden for branchen kan levere.

Vi har samlet flere kompetenceområder under ét tag. Det gør, at du kan få udfærdiget et produkt fra start til slut hos os. Vores dygtige medarbejdere løser vores kunders projekter og idéer med stor fleksibilitet og engagement.

Maskinparken består af den nyeste og bedste teknologi på markedet. Uanset opgavens størrelse, bestræber vi os på at levere kvalitetsprodukter med de bedste, og mest moderne løsninger til vores samarbejdspartnere.

God dialog og tæt samarbejde med vores kunder er en selvfølge. De skal være trygge ved at bruge os – hver gang. Samtidig skal de have muligheden for at udnytte vores ekspertise gennem rådgivning og sparring.

Maskinfabrik med højt serviceniveau og kunder i hele Danmark siden 1989

Vores maskinfabrik er placeret fysisk på Fyn, og der har den ligget siden 1989. Grundet vores erfarne og veluddannede medarbejderstab og moderne, tidssvarende og højeffektive maskiner, har vi samarbejdspartnere fra hele Danmark.

Vi er et troværdigt maskinværksted, som holder hvad vi lover. Vi servicerer din virksomhed med en hurtig ekspedition og kort leveringstid. Hos os er en aftale en aftale, så din virksomhed hurtigt kan komme videre i processen.

Vi hjælper dig også gerne med en løsning, hvis du f.eks. har en idé på tegnebrættet til en prototype.

Pladebearbejdning er vores spidskompetence

Hos Trio Stål Odense A/S er en af vores spidskompetencer pladebearbejdning. Vores mange års erfaring og store kendskab til de mange forskellige industrier og brancher, har givet os en bred vifte af kompetencer.

Har du brug for tyndpladebearbejdning, pladevalsning, pladebukning eller andre former for pladebearbejdning? Så udfører vi arbejdet med fokus på præcision, effektivitet og gode priser.

Dedikeret maskinfabrik i Odense på Fyn

Vi har dedikeret vores maskinfabrik til at hjælpe dig i mål med dit produkt. Derfor producerer vi alle former for opgaver ud fra dine behov. Skal du have produceret en standardløsning, specialløsning eller en skræddersyet løsning i små eller store mængder? Det er ikke det vigtigste for os. Vi hjælper dig gerne uanset hvad.

Det vigtigste for os er at få tilfredse samarbejdspartnere. Derfor prioriterer vi også højt, at vores i forvejen dygtige medarbejdere løbende efteruddannes. Vi vil være de bedste inden for vores branche!

Smede- og maskinværksted lige efter dit hoved

Har du en idé, så har vores smede- og maskinværksted mandskabet og maskinerne til at udføre opgaven.
Vi er leveringsdygtige i bl.a.:

Pladebukning

Arbejdet udføres i: rustfrit stål, almindeligt stål, titan, bronze, aluminium mm.

Kontakt vores maskinfabrik i Odense på Fyn og få en uforpligtende snak

Vi er klar til at svare på forespørgsler. Giv os et kald på tlf. 65 93 17 82 og hør, hvad vi kan gøre for dig.
Vi holder til i Odense, men hjælper kunder i Næsby, Ollerup, Vissenbjerg, Aarslev, Ejby og Kværndrup og resten af Fyn. Vi har også mange kunder i København, Aarhus og Aalborg samt mange andre steder på Sjælland og i Jylland.

Ring til os!
65 93 17 82
Vi vil også gerne kontakte dig