Klejnsmed

Kvalitetsbevidst klejn­smed til alle former for smede­arbejde

Trio Stål Odense A/S har en professionel og kompetent klejnsmedje til alle opgaver. Vores mål er, altid at levere løsninger i højeste kvalitet, og til gode konkurrencedygtige priser.

Alle vores medarbejdere har mange års erfaring, en bred faglig viden og arbejder med de bedste maskiner på markedet. Vi gør en dyd ud af at efteruddanne vores medarbejderstab, så de altid holdes opdaterede med de nyeste muligheder og standarder i branchen. Vores højt uddannede medarbejdere gør os i stand til at udføre selv de mest vanskelige smede- og maskinopgaver.

Vi er en fleksibel og kompetent samarbejdspartner, med fokus på en tæt dialog med vores kunder. Således kan du føle dig tryg under hele processen. Rådgivning omkring dit design og materialemuligheder er også én af vores stærke sider.

Vores mål er at sørge for, at du får leveret et kvalitetsprodukt fra vores maskinfabrik i Odense.

Smede- og maskin­værk­sted med alsidige klejn­smede siden 1989

Vores klejnsmede er alsidige med tekniske og kreative evner, og i stand til at hjælpe vores kunder på bedste vis. Hver dag forbinder vi traditionelt håndværk med højteknologiske maskiner.

På baggrund af vores mange års virke, har vi været med til at løse et væld af forskelligartede opgaver. Det har bidraget til, større erfaring og kompetencer inden for mange felter af klejnsmedefaget.

Vi er en troværdig og kompetent sparrings- og samarbejdspartner. Vores mål er, hver dag at levere slutprodukter til vores kunder, som afspejler vores høje håndværksmæssige standard og flotte æstetik.

Hos Trio Stål Odense A/S bistår vi gerne med kreative og innovative løsningsforslag. Har du smedearbejde, du mangler at få ført ud i livet? Så hjælper vi dig gerne videre i processen med vores store viden på området.

Motiverede og ar­bejd­somme klejn­smede

Vi sørger for løbende at udfordre os selv, når vi udfører smedearbejde. Vores arbejde skal løses på den bedst tænkelige måde. Der foregår derfor altid en livlig sparring mellem vores klejnsmede ude i værkstedet. Det er med til at opgaver til f.eks. medicinalindustrien, fødevareindustrien, robotindustrien eller andet, lever op til vores kunders forventninger.

Vi håndterer på daglig basis vanskelige opgaver i flere forskellige materialer herunder f.eks. rustfrit stål og aluminium. Vores alu svejsning bliver udført på moderne og højteknologiske maskiner. Det gør os i stand til at levere både hurtige og præcise løsninger.

Arbejde i rustfrit stål er en af vores kerne­kompe­tencer

Siden 1989 har vi leveret løsninger i rustfrit stål til erhvervskunder og samarbejdspartnere overalt i Danmark. Det har gjort, at vi på dette område kan fremstille stort set alt. På vores smedeværksted i Odense kan vi producere både større og mindre produkter ud fra dit behov.

I dag er vi fast underleverandør af stålløsninger til entreprenører, erhvervsvirksomheder, og andre der har brug for vores hjælp. For tiden oplever vi en stor efterspørgsel på unikke løsninger.

Har du en eller flere specielle opgaver? Så er Trio Stål Odense A/S din fleksible samarbejdspartner.

Kontakt os og få et u­for­pligt­ende tilbud fra en pro­fessio­nel klejn­smed

Har du brug for hjælp fra en klejnsmed? Så ring til Trio Stål Odense A/S på tlf. 65 93 17 82. Vi er klar til at hjælpe dig med ubesvarede spørgsmål, rådgivning og evt. et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder desuden også laserskæring, pladebearbejdning, fiberlaserskæring og meget andet.

Vi holder til i Odense, men hjælper kunder på hele Fyn, Sjælland og Jylland. Vi har bl.a. også mange kunder i København, Aarhus og Aalborg.

Ring til os!
65 93 17 82
Vi vil også gerne kontakte dig