Afgratning

Gennemarbejdet af­gratning af emner i alu­minium og rust­frit stål med fokus på præcision

Afgratning er, kort og godt, en metode, der bruges til at fjerne grater. Ofte bearbejdes metal via forskelligartede processer, så der skabes emner efter ønske og behov.

Under produktionen kommer der sommetider fremspring eller ujævne og skarpe kanter. Når disse spåner eller partikler, som er hævede, fjernes, kaldes selve processen for afgratning.

Hos Trio Stål Odense A/S tilbyder vi overfladebehandling på pladeemner, da det er en stor del af processen inden for pladebearbejdning. Det giver fordele såsom:

Jævn og ensartet overflade

Berøringsvenlig overflade

Spor fra bearbejdningen fjernes/sløres

Det er en økonomisk attraktiv løsning

Vi arbejder med forskellige typer materialer som for eksempel rustfrit stål og aluminium. Uanset materiale bliver produktet håndteret med fokus på præcision. Alle opgaver, som vi varetager, udføres med grundighed og påpasselighed. Vi leverer kun gennemarbejdede løsninger til vores kunder.

Professionel under­leverandør til af­grat­ning – Løs­ninger til B2B markedet i hele Danmark

Trio Stål Odense A/S tilbyder løsninger inden for afgratning, hovedsaligt til kunder i B2B markedet.

Vores produktionsmuligheder er fleksible, præcise og effektive, så de kan tilpasses nøjagtigt til din opgave. Vores højteknologiske maskiner og kompetente medarbejderstab giver dig en hurtig ekspeditionstid.

Sammen med vores kunder finder vi den helt rigtige løsning alt efter emne og produkt. Hos Trio Stål Odense A/S stræber vi efter at være en erfaren sparringspartner. Vi tager dig med undervejs i hele projektet fra opstart til det færdige produkt. Vi holder hvad vi lover, så du får produktet til den aftalte tid og i højeste kvalitet.

Afgratning af emner med Grinding Master

Når metalemner bearbejdes, er det umuligt at undgå grater. Det er her, at vi kan hjælpe.

Afgratningen tilpasses efter det specifikke emnes størrelse. Er der tale om bearbejdning af større emner med grater, gør vi brug af en afgratningsmaskine (Grinding Master). Denne maskine bruges til slibning samt at fjerne grater. Kapaciteten for vores Grinding Master er:

Brede emner på op til 1350 mm. ved afgratning

Brede emner på op til 1250 mm. ved slibning

Ved brug af vores Grinding Master opnår du et produkt med ensartede og berøringsvenlige overflader, med minimale bearbejdningsspor.

Effektiv be­arbejd­ning af små emner med tromle­afgrat­ning

Har du brug for bearbejdning af små emner i rustfrit stål, er det bedst at gøre brug af tromleafgratning. Denne proces bruges primært til mindre emner i metal. Tromleafgratning har ligeledes til formål at fjerne alle ujævnheder på produktet.

Tromleafgratning foregår på en måde, hvor emnerne kommer i en tromle, som begynder at dreje rundt. Her bliver de bearbejdet på en måde, så alle skarpe kanter m.m. fjernes.

Ønsker du rådgivning, til at opnå den flotteste finish og overflade? Vi sparrer gerne med dig.
Sammen finder vi den rette løsning, uanset om du har brug for overfladebehandling, laserskæring, pladebukning eller noget helt fjerde.

Kontakt os og få et u­for­pligtende tilbud på af­grat­ning

Mangler du information om afgratning, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud? Vi står klar til at vejlede dig på bedste vis. Du er også velkommen til at kontakte os for en snak på tlf. 65 93 17 82.

Vi holder til i Odense, men hjælper mange kunder i København, Århus og Aalborg og resten af Fyn, Sjælland og Jylland.

Ring til os!
65 93 17 82
Vi vil også gerne kontakte dig