Laserskæring

Laserskæring i Odense på Fyn – Vi har kunder fra hele Danmark

Laserskæring er en fleksibel og effektiv metode til udskæring af pladeemner. Hos Trio Stål Odense A/S er vi eksperter i laserskæring. Vores dygtige medarbejdere kombineret med en topmoderne maskinpark, giver et færdigt produkt i allerhøjeste kvalitet.

Vi stræber efter at levere produkter med en flot finish. Vi sørger for, at du får en professionel løsning uanset hvordan din kravspecifikation lyder. Vores højteknologiske maskinpark gør os i stand til at udføre opgaverne hurtigt og præcist, og det giver gode konkurrencedygtige priser.

Vi ved, at alle brancher og virksomheder er forskellige. Behovene er forskellige. Derfor er en god løbende dialog med fokus på kreative og praktiske løsninger i højsædet hos os.

Innovativ og gennemarbejdet laserskæring i aluminium, rustfrit stål og andre materialer

Der findes forskellige muligheder inden for laserskæring. Hos Trio Stål Odense A/S kan vi tilbyde både CO2-laserskæring og fiberlaserskæring. Det gør os i stand til at tilbyde dig flere muligheder.

Vi er stolte af at kunne levere en skræddersyet og kundetilpasset løsning, og imødekomme vores kunders behov.
Det er vigtigt for os, at du kan komme med dine egne idéer. Derfor tilbyder vi grundig rådgivning, og vi prioriterer sparring med vores kunder højt. Vi sætter en ære i at være innovative, så vi altid kan stå med et unikt produkt i hænderne.

Vores maskiner er meget præcise og giver flotte snitflader ved laserskæring i metal såsom rustfrit stål, almindeligt stål, aluminium og andre materialer.
Vi råder over højteknologisk udstyr, som skærer præcist helt ned til plus/minus 0,1 mm. Vi kan levere alt lige fra specialopgaver til standardløsninger.

Hurtig ekspedition med laserskæring – Både fiber- og CO2 laserskæring

Hos Trio Stål Odense A/S gør vi brug af forskellige laserskæremaskiner. Vi tilbyder både:

CO2-laserskæring

Fiberlaserskæring

CO2-laseringskæring benyttes til de mere specielle produktioner, mens fiberlaserskæring benyttes til langt de fleste emner. Sidstnævnte er en nyere og mere moderne metode. Den er hurtigere og mere præcis.

Til fiberlaserskæring har vi maskinen Eagle iNspire 6kW. Det er en højkvalitetsmaskine inden for dette felt. Maskinen leverer en skarp og flot finish og ensartethed. Det er vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder.

Kontakt os om vores laserskæring på Fyn i Odense og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at vide mere om, hvad vi kan være behjælpelige med? Har du spørgsmål til laserskæring? Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 65 93 17 82 for et gratis og uforpligtende tilbud.

Du må også meget gerne give os et kald for at høre om vores mange andre muligheder vedrørende f.eks. pladebearbejdning, pladebukning eller vores muligheder inden for smedearbejde.

Vi tilbyder desuden også individuelle løsninger til CNC fræsning og CNC drejning

Har du brug for en samarbejdspartner til CNC bearbejdning? Så får du hos os altid hurtig ekspeditionstid. Selvom den er hurtig, risikerer du ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er eksperter i spåntagning, og vi går langt for at efterkomme dine behov uanset opgavens størrelse.

Vi har kunder fra en bred vifte af forskellige brancher. Derfor er der også brug for CNC fræsning og CNC drejning af emner i flere forskellige materialer. Vi udfører bl.a. spåntagende bearbejdning i rustfrit stål, aluminium, almindeligt stål samt forskellige andre metaller.

Vi klarer alt lige fra større produktioner til prototyper, enkeltopgaver og forskellige individuelle løsninger. Vores moderne CNC-styrede maskiner udfører opgaver med fokus på en høj præcision hver eneste dag.

Vi holder til i Odense, men hjælper kunder på hele Fyn, Sjælland og Jylland bl.a. i København, Aarhus og Aalborg.

Spåntagende bearbejdning – Eksperter i spåntagning i aluminium, rustfrit stål og meget andet metal

Trio Stål Odense A/S er en maskinfabrik i Odense med mange års erfaring inden for spåntagende bearbejdning af større og mindre emner. Vi sætter en ære i at udbyde den bedste service til vores kunder gennem et solidt og holdbart stykke arbejde.

Al spåntagning udføres med højteknologiske maskiner af dygtige faglige eksperter. Det gør at vi får en fleksibel og effektiv produktion.

Derudover fungerer vi som en kompetent sparringspartner. Vi rådgiver og vejleder dig gerne frem til den bedste løsning for netop dit produkt.

Professionel CNC bearbejdning hver gang med fokus på kvalitet

Hos Trio Stål Odense A/S bestræber vi os altid på at være omhyggelige, fleksible og professionelle.
Samtidigt har vi også altid en hurtig ekspeditionstid. Vi har fokus på effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vi råder over flere højteknologiske og moderne CNC-styrede maskiner. De gør os i stand til at imødekomme dine behov og levere topresultater.
Vi tilbyder alle typer opgaver til både små- og store virksomheder inden for CNC fræsning og CNC drejning.

Vi er specialister i spåntagning og hjælper med alt lige fra enkeltopgaver og prototyper til større serieproduktioner.

Nærværende og personlig rådgivning om CNC spåntagning og metal drejning

Har du brug for rådgivning inden opstart af projektet vedrørende spåntagende bearbejdning, CNC spåntagning eller metal drejning? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Hos os er det vigtigt, at du føler dig hørt. Derfor finder vi sammen den mest optimale løsning, så du bliver glad og tilfreds med resultatet.

Vi gør meget ud af at være i dialog med dig undervejs i projektet, hvis du løbende har brug for vejledning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på spåntagende bearbejdning

Ønsker du at høre mere om vores arbejde med spåntagende bearbejdning? Mangler du rådgivning? Eller vil du gerne have et gratis og uforpligtende tilbud? Giv os et kald på tlf. 65 93 17 82.

Vi holder til i Odense, men hjælper mange kunder på hele Fyn, Sjælland og Jylland bl.a. i København, Aalborg og Aarhus.

Ring til os!
65 93 17 82
Vi vil også gerne kontakte dig