Pladebukning

Plade­bukning og kant­bukning – et pro­fessionelt kva­litets­resultat hver gang

Hos Trio Stål Odense A/S tilbyder vi kvalitetsbevidste løsninger inden for pladebukning og kantbukning. Er du på udkig efter professionelle fagfolk med mange års erfaring? Så er vi en kompetent sparringspartner, og vi finder altid den bedste løsning til dig.

Vi har siden 1989 leveret gennemarbejdede resultater til mange forskellige brancher. Når du vælger os som din underleverandør inden for pladebukning, er grundighed og nøjagtighed i højsædet.

Vi varetager mange forskelligartede opgaver. Vores dygtige medarbejdere kombineret med højteknologisk udstyr gør os i stand til at levere løsningsorienterede og skræddersyede produktioner. Produktioner som udføres med fokus på præcision ned til mindste detalje.

Specialister i plade­buk­ning af materialer såsom gal­vani­seret- eller rustfri stålplade

Vi rådgiver altid vores kunder til den rette løsning på deres projekt, og rådfører dig derfor også om, hvorvidt bukning passer til netop dit produkt.

Vi arbejder med emner i forskellige materialer og størrelser. Det kan for eksempel være pladebukning af galvaniserede og rustfrie stålplader eller pladearbejde i aluminium. Ved pladearbejde i form af CNC-kantbukning, har vores maskiner en kapacitet på op til 3000 mm.

Vores arbejde kendetegnes ved nøjagtighed, påpasselighed og høj kvalitet ud fra dine specifikationer og tegninger.

Alsidig og effektiv kant­bukning af kom­plice­rede og simple plade­kom­po­nen­ter

At udføre en professionel kantbukning med nøjagtige udformninger kræver højteknologiske maskiner og et godt håndværk. Dette er en kernekompetence i vores maskinværksted.

Gennem årene har vi leveret veludført pladebearbejdning til mange forskellige virksomheder. Vores største mål er altid at imødekomme den enkelte kundes ønske og behov. Derfor udfører vi kantbukning på CNC-styrede maskiner, som kan fremstille både simple såvel som komplicerede pladeemner. Ved denne proces formes metalplader via et kraftigt tryk, så dit emne får de ønskede vinkler og hjørner.

Få hjælp til plade­be­arbejd­ning og bukning af stål fra kompetente fageksperter

Hos Trio Stål Odense A/S finder du kompetente fageksperter, der varetager opgaver inden for pladebearbejdning, tyndpladebearbejdning og pladevalsning.

Vi kan påtage os både specialopgaver og standardløsninger. Det sikrer, at vi kan overholde dine nøjagtige kravspecifikationer.

Vi tilbyder bearbejdning af metalemner såsom:

Aluminium

Messing

Rustfrit stål

Kobber

Jern

Zink

Vi beskæftiger os desuden med bearbejdning af små og store pladekomponenter. En fleksibel, alsidig og omstillingsparat produktion, gør at vi kan varetage alle de forskellige faser inden for pladebearbejdning.

Kontakt os og få et u­for­pligt­ende tilbud på plade­buk­ning

Er du interesseret i en uforpligtende snak eller et tilbud på pladebukning?

Kontakt og gerne på tlf. 65 93 17 82, så vi kan tage en snak om dit projekt. Står du med en konkret opgave eller en idé, må du ligeledes meget gerne kontakte os. Vi sidder klar til at vejlede dig.

Udover pladebukning tilbyder vi blandt andet hjælp til laserskæring, CNC drejning og CNC fræsning og afgratning.

Vi holder til i Odense, men hjælper kunder på hele Fyn, Sjælland og Jylland bl.a. i København, Århus og Aalborg.

Ring til os!
65 93 17 82
Vi vil også gerne kontakte dig