Smedearbejde

Smedearbejde på Fyn – Lokal smed i Odense siden 1989

Trio Stål Odense A/S er et smedeværksted, der består af smede med mange talenter som alle har en stor stolthed overfor deres håndværk. Denne stolthed til smedefaget udmønter sig i, at du altid får produkter i højeste kvalitet. Vi gør vores yderste og går altid langt for at sikre, at du er tilfreds med dit slutprodukt.

For at opnå dette sætter vi en ære i at have en god og konstruktiv dialog med vores samarbejdspartnere både før-, under- og efter produktionen.

Når vi får en af vores mange specialopgaver ind, stræber vi efter at være opfindsomme, innovative og løsningsorienterede på samme tid. Det er alt sammen en del af vores dagligdag, og noget vi sætter stor pris på hos Trio Stål Odense A/S. Vi sparrer derfor gerne omkring din specialopgave, hvor også forskellige forslag til kreative løsninger er centrale elementer i processen.

Har du brug for smedearbejde? Få det udført af en smed med en bred vifte af kompetencer

I vores maskinværksted i Odense udfører vi et væld af forskellige opgaver. Vores virksomhed er underleverandør til emner, der skal bruges inden for medicinalindustrien, fødevareindustrien, robotindustrien m.m. Det kræver et hold af velkvalificerede smede.

Vores dygtige smede udfører opgaver inden for bl.a.:

Prototyper, enkeltstyks eller mindre serier

Metalkonstruktioner og montage – borde, riste og stole

Arbejde med fokus på facadebeklædning

Reparationer af andet smedearbejde

Svejsning i smedejern – gelændere og trapper

Pladebukning / kantbukning, sokler m.m.

Stor ekspertise i CO2 laserskæring og fiberlaserskæring

Laserskæring er en disciplin som vi har mange års erfaring med. Vi tilbyder præcis laserskæring i stål, rustfrit stål, aluminium og andre metaller. Vores højteknologiske maskiner kan arbejde med emner i mange forskellige former og størrelser.

Vi kan håndtere stort set alle produkter, der vil stå knivskarpt ved brug af:

Fiberlaserskæring

CO2 laserskæring

Veluddannet og højteknologisk smedeværksted i Odense på Fyn

Alle vores smede er specialiseret og har et godt håndelag. De har stor erfaring med altid at levere et resultat, der lever op til både deres egne- og dine forventninger. Du kan forvente et hold af veluddannede og moderne smede. Et hold der aldrig går på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

I vores smedeværksted i Odense finder du kun engagerede smede, som kontinuerligt fornyer deres viden og kompetencer inden for mangeartede smedeopgaver. Det gør os i stand til at hjælpe vores kunder med selv de vanskeligste opgaver.

Vi er konstant opmærksomme på den bedste teknologi inden for vores fag. Derfor arbejder vores medarbejdere også altid med maskiner, der har den nyeste teknologi indbygget. For dig betyder det at emnerne er produceret i en ensartet og meget høj kvalitet, og til en god og konkurrencedygtig pris.

Vi tilbyder også CNC drejning og CNC fræsning

Trio Stål Odense A/S kan stå inde for effektiv CNC drejning og CNC fræsning. Det foregår med en computerstyret maskine, som fremstiller både ensartede og komplekse dele i forskellige typer af metal.

CNC drejning benyttes til for eksempel emner som aksler, valser, hjul, kugler og cylindre samt gevind. CNC fræsning bruges til emner med plane og krumme overflader som f.eks. tandhjul.

Kontakt vores smedeværksted i Odense for et godt tilbud på smedearbejde

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud, en snak om et produkt, inspiration eller vejledning? Giv os gerne et kald på tlf. 65 93 17 82. Vi sætter pris på en god dialog med vores kunder lige fra starten.

Vi holder til i Odense, men hjælper kunder på hele Fyn, Jylland og Sjælland. Vi har bl.a. også mange kunder i København, Aalborg og Aarhus.

Ring til os!
65 93 17 82
Vi vil også gerne kontakte dig