CNC drejning og CNC fræsning

Kunde­tilpasset og udførlig CNC drej­ning og CNC fræs­ning i Odense på Fyn

Trio Stål Odense A/S er en professionel underleverandør af spåntagende bearbejdning i form af CNC fræsning og CNC drejning. Vi arbejder med en bred vifte af opgaver inden for dette felt. Vores produkter er altid gennemarbejdede og leveret til den aftalte tid.

Vi lægger vægt på at udarbejde ekstraordinære løsninger for vores kunder. Derfor prioriterer vi også efteruddannelse af vores medarbejderstab og vedligeholdelse af vores maskiner meget højt.

Vi har mulighed for at tilbyde individuelle og kundetilpassede løsninger, og har en stor omstillingsparathed på de enkelte arbejdsstationer. Det gør os i stand til at udføre dine emner ud fra dine krav og specifikationer.

CNC be­arbejd­ning og spån­tagning i mange forskellige materialer med fokus på præ­cision

Hos Trio Stål Odense A/S udfører vi spåntagende bearbejdning, CNC drejning og CNC fræsning i mange forskellige materialer. Det giver os mulighed for at hjælpe et stort udvalg af forskellige brancher og virksomheder. Vi leverer produkter i høj kvalitet til skarpe priser.

Vi lægger vægt på en fleksibel og personlig service. Vores kunder kommer fra forskellige brancher og virksomheder. Fælles for dem alle er at de har et behov for CNC-bearbejdning af forskelligartede materialer i f.eks. rustfrit stål, aluminium eller andre metaller.Fødevare- og medicinalindustrien samt den kemiske industri og robotindustrien er blot et lille udpluk af områder vi har kunder fra.

Udover vores fleksibilitet i forhold til materialetype tilbyder vi bl.a. hjælp til produktion af prototyper, enkeltstyks opgaver og større serier. Uanset opgavens størrelse har vi altid fuld fokus på præcision og påpasselighed. Vi er nemlig ikke tilfredse, før du er tilfreds.

CNC drejning og CNC fræsning med effek­tivi­tet og flek­sibili­tet

Når du benytter os som underleverandør til CNC drejning og CNC fræsning af dine emner er du sikret et godt slutresultat. Vi bestræber os på en hurtig ekspedition, og går ikke på kompromis med det færdige resultat eller finish.

Fleksibilitet, effektivitet og omhyggelighed, er i højsædet hos os. Det gør, at du ikke behøver at vente længe på det færdige produkt.

For at kunne tilbyde dig det bedste produkt i forhold til dine behov, tager vi dig med undervejs i hele processen. Sammen finder vi frem til, hvad der er mest optimalt for netop din opgave.
Samtidigt kommer vi også gerne med gode råd og idéer, hvis du har brug for det.

Kvalitetssikret CNC be­arbejd­ning af fag­eks­perter med høj­tekno­logiske CNC fræsere

Når vi udfører CNC bearbejdning på vores maskinfabrik i Odense, udføres det på højteknologiske maskiner såsom f.eks. vores CNC fræser. Vi har mange års erfaring med forskelligartede opgaver, og lægger vægt på at være en stærk og kompetent samarbejdspartner under hele forløbet.

Det er vigtigt for os, være innovative og løbende holde os opdaterede omkring den nyeste teknologi på markedet. Du kan derfor trygt kan henvende dig til os som underleverandør for dit projekt, når det kommer til CNC drejning eller -fræsning.

Kontakt os og hør mere om vores CNC fræsning og drejning i Odense på Fyn

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med CNC fræsning og CNC drejning? Eller er du interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud? Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 65 93 17 82.

Vi tilbyder desuden også hjælp til andre opgaver inden for blandt andet fiberlaserskæring, pladebukning og andre former for smedearbejde og klejnsmede opgaver.

Vi holder til i Odense, men hjælper kunder på hele Fyn, Sjælland og Jylland bl.a. i København, Århus og Aalborg.

Ring til os!
65 93 17 82
Vi vil også gerne kontakte dig