Alu svejsning

Alu svejsning – Flot finish og præ­cisions­ar­bejde ved svejs­ning i alu­minium

Trio Stål Odense A/S udfører arbejde som underleverandør for erhvervskunder inden for alu svejsning.

Vi producerer hovedsageligt mindre produkter ud fra vores kunders ønsker og tegninger. Vi er også gerne behjælpelige med, i samarbejde med dig, at udarbejde en tegning til dit produkt.

Vores fornemste værdi er at være loyale overfor vores kunder. Derfor kan du regne med, at vi holder det, vi lover – både når det kommer til leveringstid og aftalt pris. Vi leverer god service, hurtig ekspedition og går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vi er eksperter inden for vores felt. Derfor kan du trygt henvende dig til os med dit projekt.

Stor ekspertise med alu svejsning for kunder i hele Danmark

Nogle mener at det er vanskeligere at svejse i aluminium i forhold til andre metaller. Det er det ikke for Trio Stål Odense A/S. Vi ved, at det er anderledes, men ikke sværere.

Aluminium er et blødere materiale og opfører sig anderledes ved svejsning. Metallet har en højere smeltetemperatur på ydersiden end på indersiden af det produkt, der svejses. Det har vores maskinfabrik erfaring og ekspertise med.

Til alu svejsning bruger vi TIG-metoden. Metoden giver et smukt resultat hver gang, da produktet får de flotte, stærke og ensartede svejsninger.

Når vi udfører svejsning i aluminium, er vores værksted ikke funktionsopdelt. Det stiller store krav til vores medarbejderstab. Men det kan lade sig gøre, fordi alle vores medarbejdere er specialister, og har erfaring med at kunne følge et produkt til dørs.

Vi benytter det bedste svejseudstyr på markedet og har en unik arbejdsgang. Som kunde får du derfor altid et færdigt produkt i den højeste standard og med en flot finish. Det er også grunden til, at kunder helt tilbage til 1989 stadig benytter os som leverandør den dag i dag.

Svejser i Odense siden 1989 – din kom­petente sam­arbejds­partner på Fyn

Som kunde hos Trio Stål Odense A/S, oplever du et højt serviceniveau. Vi tager godt imod vores kunder og samarbejdspartnere fra hele Danmark. Vi ved, at en god og tæt dialog giver de bedste resultater.

Dialog og sparring sikrer, at vi får viden om din virksomhed og dine produkter. Samtidig får du også indsigt i vores kompetencer. Det gør, at vi kan levere produkter, som lever fuldstændig op til dine forventninger.

Vi ønsker at opbygge et godt og solidt fundament med vores samarbejdspartnere. Derfor bidrager vi naturligvis også gerne med vores kompetencer, rådgivning, ekspertviden. Viden som vi har oparbejdet gennem vores mange år i branchen, og som løbende bliver større og større.

Maskinfabrik med høj­tek­no­logiske maskiner

Som maskinfabrik er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder kvalitetsarbejde inden for bl.a. alu svejsning. Arbejde der bærer præg af, at vi løbende holder os opdaterede og investerer i fremtidens innovative muligheder.

Vores maskinværksted består af højteknologiske maskiner; nogle af de bedste der findes på markedet. Samspillet mellem de moderne maskiner og vores specialiserede medarbejderstab, giver dit produkt det bedst mulige resultat. Vores medarbejdere bliver løbende videreuddannet inden for deres felt, så de altid kender til de nyeste teknologier og muligheder.

Kontakt os for et u­forpligt­ende tilbud på svejs­ning i alu­minium

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 65 93 17 82. Vi besvarer gerne spørgsmål, uddyber vores arbejde og hjælper dig videre med opgaven.

Udover alu svejsning tilbyder vi naturligvis også mange andre opgaver på vores maskinfabrik. Læs bl.a. også mere om: pladebukning, laserskæring og afgratning.

Vi holder til i Odense, men hjælper mange kunder i København, Aarhus og Aalborg samt resten af Jylland, Sjælland og Fyn.

Ring til os!
65 93 17 82
Vi vil også gerne kontakte dig