Spåntagning

Spåntagende be­ar­bejd­ning – Eksperter i spåntagning i alu­minium, rustfrit stål og meget andet metal

Trio Stål Odense A/S er en maskinfabrik i Odense med mange års erfaring inden for spåntagende bearbejdning af større og mindre emner. Vi sætter en ære i at udbyde den bedste service til vores kunder gennem et solidt og holdbart stykke arbejde.

Al spåntagning udføres med højteknologiske maskiner af dygtige faglige eksperter. Det gør at vi får en fleksibel og effektiv produktion.

Derudover fungerer vi som en kompetent sparringspartner. Vi rådgiver og vejleder dig gerne frem til den bedste løsning for netop dit produkt.

Professionel CNC be­arbejd­ning hver gang med fokus på kvalitet

Hos Trio Stål Odense A/S bestræber vi os altid på at være omhyggelige, fleksible og professionelle.
Samtidigt har vi også altid en hurtig ekspeditionstid. Vi har fokus på effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vi råder over flere højteknologiske og moderne CNC-styrede maskiner. De gør os i stand til at imødekomme dine behov og levere topresultater.
Vi tilbyder alle typer opgaver til både små- og store virksomheder inden for CNC fræsning og CNC drejning.

Vi er specialister i spåntagning og hjælper med alt lige fra enkeltopgaver og prototyper til større serieproduktioner.

Spåntagende be­ar­bejd­ning af adskillelige emne­typer og ma­teria­ler

Vores maskinværksted er beliggende i Odense. Vi varetager dog også rigtig mange opgaver vedrørende spåntagende bearbejdning for kunder fra hele Danmark.

Vi tilbyder drejning og fræsning af simple emner, men også komplekse emner såsom, maskindele, værktøjstyper, prototyper m.m.

Vi påtager os ligeledes opgaver inden for forskellige materialer som spåntagning af aluminium samt:

Pladebearbejdning

Spåntagning

Kleinsmed

Alu svejsning

Skræddersyede løs­ninger inden for plade­buk­ning efter kundens ønske

Vores fagekspertise kombineret med professionelle og moderne maskiner gør at du ender med et kvalitetsprodukt i hænderne.

Udover at udføre spåntagende bearbejdning varetager vi også opgaver som for eksempel pladebukning. Her kan vi levere skræddersyede løsninger, præcis efter vores kunder ønsker og mål.

Pladebukningen (af mange også kendt som kantbukning) foregår på vores CNC-styrede maskiner. De kan foretage forskellige buk og funktioner af rustfri stål, almindeligt stål og aluminium uanset emnets kompleksitet. Størrelsen går op til 3000 mm.

Nær­værende og per­sonlig råd­givning om CNC spån­tagning og metal drejning

Har du brug for rådgivning inden opstart af projektet vedrørende spåntagende bearbejdning, CNC spåntagning eller metal drejning? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Hos os er det vigtigt, at du føler dig hørt. Derfor finder vi sammen den mest optimale løsning, så du bliver glad og tilfreds med resultatet.

Vi gør meget ud af at være i dialog med dig undervejs i projektet, hvis du løbende har brug for vejledning.

Kontakt os og få et u­for­pligt­ende tilbud på spån­tag­ende be­ar­bejd­ning

Ønsker du at høre mere om vores arbejde med spåntagende bearbejdning? Mangler du rådgivning? Eller vil du gerne have et gratis og uforpligtende tilbud? Giv os et kald på tlf. 65 93 17 82.

Vi holder til i Odense, men hjælper mange kunder på hele Fyn, Sjælland og Jylland bl.a. i København, Aalborg og Aarhus.

Ring til os!
65 93 17 82
Vi vil også gerne kontakte dig