Fiberlaserskæring

Fiberlaserskæring for kunder i hele Danmark
– 25 års erfaring med laserskæring

Maskinfabrikken Trio Stål Odense A/S har investeret i en helt ny og ekstremt hurtig maskine til fiberlaserskæring. Så vi fortsat kan tilbyde meget korte leveringstider.

Maskinen er en Eagle iNspire 6kW og er blandt det ypperste maskineri til fiberlaserskæring.

Denne investering betyder, at vores konkurrenceevne på markedet nu er blevet endnu bedre, da vi nu har 2 maskiner, som kan sikre endnu hurtigere levering og en flot og skarp finish.

Vi tilbyder altid en god og billig pris på alle projekter, og udfører både prototyper såvel som større serieproduktioner. Vores maskinfabrik har igennem mange år fungeret som underleverandør for kunder i hele Danmark.

Vi har bl.a. arbejdet med fiberlaserskæring for kunder i København, Århus, Aalborg, Odense og mange andre steder på Fyn, Sjælland og Jylland.

Fiber laser – hvilke materialer kan vi skære i?

Vi kan skære i et bredt udvalg af materialer, og rådgiver naturligvis altid vores kunder om hvilken maskine, der egner sig bedst til de enkelte materialer. Som udgangspunkt kan vi tilbyde fiberlaserskæring i akryl og flere forskellige former for metal herunder bl.a.:

  • Galvaniseret stål
  • Rustfrit stål
  • Aluminium
  • Kobber
  • Messing
  • Sort stål
  • Akryl
  • Titanium

Om vores fiberlaserskæring –
vi har 25 års erfaring i branchen

Vi har mere end 25 års erfaring i branchen, og har udført opgaver med alt lige fra fiber- og CO2-laserskæring til pladebearbejdning, alu svejsning og CNC drejning og -fræsning. Vores mange år i branchen betyder, at du er sikret en kapitalstærk og professionel samarbejdspartner som altid følger med tiden, og som løbende videreuddanner de medarbejdere, som i sidste ende skal sørge for, at dine produkter bliver leveret til tiden og i højeste kvalitet.

Vi går højt op i at levere produkter med en flot finish og knivskarpe snitflader. Vi er kendt for at tænke ud af boksen og finde kreative og smarte løsninger. Desuden er vi anerkendt for vores korte leveringstid og hurtige omstillingsmuligheder, samt muligheden for – via vores brede vifte af kompetencer – at kunne tilbyde en god samlet løsning.

Vores nye maskine til fiberlaserskæring er – alt afhængigt af materialet og fladens tykkelse – helt op til 5 gange så hurtig, som vores tidligere CO2-laser.

Detaljer om vores fiberlaserskærer:

Eagle iNspire 6kW 6000 W
Max. Pladestørrelse 1500 x 3000
Jern 25 mm
Rustfrit stål 25 mm
Aluminium 20 mm
Galvaniseret stål 25 mm
Kobber 8 mm
Messing 8 mm
Sort stål 25 mm
Akryl Spørg
Titanium Spørg

Kontakt os om fiberlaserskæring til en god pris

Hvis du ønsker at vide mere, eller har spørgsmål til noget af ovenstående, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 65 93 17 82. Du kan også altid sende os en mail på email@triostaal.dk.

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig godt videre, og vi beregner altid gerne en billig pris på et uforpligtende tilbud.

Vi er beliggende i Odense, og har kunder fra hele Fyn, Sjælland og Jylland bl.a. København, Århus og Aalborg

Ring til os!
65 93 17 82
Vi vil også gerne kontakte dig