Trio Stål Odense A/S på Fyn tilbyder spåntagende bearbejdning

Hos Trio Stål Odense A/S på Fyn udfører vi spåntagende bearbejdning af høj teknisk standard. Vores spåntagende afdeling råder over noget af markedets mest moderne produktionsudstyr, som sammen med en kreativ tankegang og en konstant innovativ procesoptimering sikrer dig en tilfredsstillende standard inden for produktion af stålkomponenter.

Vores spåntagende afdelings rutinerede medarbejdere i Odense

Trio Stål Odense A/S på Fyn sætter en dyd i, at den spåntagende bearbejdning udføres af dygtige og erfarne medarbejdere, der igennem deres mange fagkompetencer fremstiller produkter af højeste kvalitet. Vores medarbejdere bestiller selv diverse nødvendige værktøjer, klargør vores højteknologiske maskiner, programmerer og igangsætter nye produktioner.

Dette er altafgørende faktorer for vores afdelings store fleksibilitet og effektive produktionsflow i Odense.

Vores årelange erfaring med spåntagende bearbejdning giver vi videre til vores trofaste og fremtidige kunder, når vi som en kompetent sparringspartner rådgiver dig mht. produktionsprocesser og materialer i udviklingsfasen.

Vores spåntagende bearbejdningsafdeling på Fyn tilbyder:

Vores afdeling for spåntagende bearbejdning i Odense tilbyder CNC drejning og fræsning samt kombineret fræsning/drejning af komplekse emner med fine tolerancer i mange materialer deriblandt stål, messing, plast, rustfrit stål samt aluminium.

Vi arbejder med adskillige emnetyper herunder alt fra maskindele, prototyper, værktøjsemner til en efterbearbejdning af formede og støbte emner. Vores produktionssystem bygger på nymoden værktøjsteknologi med optimering, multi-opstillinger samt stabil nytænkning.

En kvalitetsrig spåntagende bearbejdning

Vores spåntagende afdeling er, som en velfungerende ordreproducerende virksomhed, i stand til at tilbyde sikre leverancer og hurtige produktioner til gode priser. Vores dreje- og fræseemner er af fornem kvalitet, og vort firmas velovervejede løsningsfilosofi giver dig et produkt af høj præcision og omhyggelighed. Vores værksted for spåntagende bearbejdning holder til i Odense på Fyn, hvor vi har mange trofaste og tilbagevendende kunder. Derudover har vi også et stort kundenetværk fra Jylland og Sjælland med særlig kontakt til byerne København, Aarhus og Aalborg.

Hos Trio Stål Odense A/S afdeling for spåntagende bearbejdning glæder vi os til at drøfte dine ideer og ser frem til et fremtidigt samarbejde.

Kontakt vores afdeling for spåntagende bearbejdning i Odense på Fyn

Ønsker du nærmere specificering af vores produktionsudstyr, rådgivning eller hjælp, ring på tlf. +45 65 93 17 82. Vores velkvalificerede team på Fyn giver gerne et uforpligtende tilbud på spåntagende bearbejdning.