Smedearbejde fra værksted i Odense på Fyn


Trio Stål Odense A/S på Fyn tilbyder professionelt smedearbejde fra vores veludstyrede smedeværksted. I vores smedeværksted med moderne maskiner udfører vi smedeopgaver til alle brancher. Vi tilbyder altid en kvalitet således, at dit smedearbejde ender ud i et tilfredsstillende og funktionelt resultat, som er matchende dine behov.

Vores smedearbejde og smedeværksted

Vores smedeopgaver bliver udført af veluddannede og engagerede smede, som kontinuerligt udvider deres viden og kompetencer inden for smedearbejde. Dette sikrer dig et resultat, der lever op til tidens teknologi og standarder. Vores smedeværksted, er derfor også altid konkurrencedygtigt indenfor diverse smedeopgaver.

Når vi udfører smedeopgaver i vores smedeværksted, har vi altid en både effektiv og fleksibel produktion, hvor der også er mulighed for specialfremstillinger.
Vores smedeværksted er udrustet med solide maskiner, der altid udfører ensartede og kvalitetsrige produkter.

Vores smede tilbyder mange forskellige smedeopgaver. Opgaverne omfatter bl.a., svejsning i aluminium og rustfrit stål, klip og valsning af tyndplader.
Af eksempler på smedeopgaver udført i vores smedeværksted kan nævnes:
 
·         Smedeopgaver både som prototyper, enkeltstyks eller mindre serier.
·         Smedearbejde inden for metalkonstruktion og montage, herunder borde, riste og stole.
·         Smedearbejde med fokus på facadebeklædning.
·         Smedeopgaver omhandlende reparationer af andet smedearbejde.
·         Smedearbejde inden for svejsning i smedejern, herunder gelændere og trapper.
·         Smedeopgaver omhandlende svejsninger i aluminium, rustfrit stål eller støbejern.
·         Smedeopgaver vedrørende kantbukning, sokler mm.

Smedearbejde hos Trio Stål Odense A/S på Fyn

Hos Trio Stål Odense A/S på Fyn sætter vi en ære i at have et velfungerende samarbejde. Derfor prioriterer vi vejledning og dialog højt når smedeopgaver skal løses. Vi tror på, at de bedste resultater vedrørende smedeopgaver opnås i et tæt samarbejde mellem kunde og udbyder. Vi kan derfor garantere dig, at vores politik inden for smedearbejde kombineret med vores dygtige smede og veludstyrede smedeværksted giver dig et resultat, som er matchende dine personlige behov.

Trio Stål Odense A/S’ smedeværksted holder til i Odense på Fyn, hvor vi har mange trofaste kunder.

Vi har også flere kunder fra både Jylland og Sjælland herunder byerne Århus, Aalborg og København.
 

Kontakt vores smedeværksted i Odense

I vores smedeværksted i Odense er vi altid klar med inspiration inden for smedearbejde, hvis du mangler ideer eller vejledning til store eller små smedeopgaver. Ring nu på tlf. +45 65 93 17 82 og få en uforpligtende snak omkring dine smedeopgaver.