Pladebearbejdning, tyndpladebearbejdning og pladevalsning i Odense på Fyn

Trio Stål Odense A/S på Fyn kan med vores mange års erfaring og specialisering udfører pladebearbejdning, tyndpladebearbejdning og pladevalsning af højeste kvalitet. Vi tager engageret hånd om både specialopgaver og standardløsninger som vi bearbejder i vores nyteknologiske maskinpark. Vi stræber efter at være en dygtig og inspirerende sparringspartner og vi sætter en ære i at have medarbejdere der kan tænke både kreativt og rationelt for at opnå det bedste resultat. Derudover har Trio Stål Odense A/S også specialiseret sig i tyndpladebearbejdning og pladevalsning.

Pladebearbejdning hos Trio Stål Odense A/S på Fyn

Trio Stål Odense A/S på Fyn beskæftiger sig med professionel pladebearbejdning og bearbejder såvel små som store pladekomponenter i både private og offentlige henseender. Vi fremstiller profiler i alle afskygninger og tilbyder derfor både komplicerede og mindre komplekse pladebearbejdnings emner. Vi arbejder fleksibelt og producerer både store og små serier, og vi varetager alle faser indenfor pladebearbejdning.

Vores medarbejderes mange kompetencer indenfor pladebearbejdning, kombineret med vores højteknologiske maskinpark, sikrer dig tilfredsstillende resultater overholdt efter nøjagtige kravspecifikationer.

Hos Trio Stål Odense A/S på Fyn tilbyder vi pladebearbejdning af alle salgs metaller:

 
  • Pladebearbejdning af aluminium, messing, zink, jern, kobber og rustfri.
  
Tyndpladebearbejdning hos Trio Stål Odense A/S på Fyn
Trio Stål Odense A/S på Fyn er med et speciale i tyndpladebearbejdning en tilfredsstillende og erfaren leverandør inden for tyndpladebearbejdning. Vi kan med vores CNC-styrede kantpressere bukke op til 3000 mm i alle materialeafskygninger og med dygtige og erfarne medarbejdere indenfor bukke- slibnings- og svejsningsbranchen garanterer vi dig altid et flot stykke tyndpladebearbejdning.
 
Når Trio Stål Odense A/S på Fyn arbejder med tyndpladebearbejdning arbejder vi på computerstyrede maskiner, hvilket giver et sikkert og ensformigt tyndpladebearbejdnings-resultat hver gang. Vi er som eksperter inden for tyndpladebearbejdning klar til at råde dig i dine projekter, og vi kan også tilbyde at fremstille prototyper af tyndpladebearbejdnings-produkter forud for din ønskede produktion.

Kontakt os om tyndpladebearbejdning her.

Pladevalsning hos Trio Stål Odense A/S på Fyn

Trio Stål Odense A/S på Fyn udfører professionel pladevalsning. Vores pladevalsning sker på pladevalse med kapacitet på op til 2000 mm. bredde.

Vores medarbejdere er erfarne og dygtige inden for pladevalsning, og vi kan tilbyde pladevalsning af alle metaller. Dog forekommer pladevalsning af følgende metaller typisk:

 
  • Pladevalsning af rustfrit stål
  • Pladevalsning af aluminium.

Kontakt os om pladevalsning her.

Hvorfor vælge Trio Stål Odense A/S

I vores pladebearbejdningsafdeling i Odense ligger vi vægt på at vise stor ekspertise, fleksibilitet samt et højt serviceniveau overfor vores kunder. Disse værdier er med til at gøre os til en attraktiv pladebearbejdningsvirksomhed for såvel vore kunder som for vores eget personalestab. Vi værdsætter en god samtale os og vore kunder imellem og vi tilbyder grundig rådgivning om både konstruktion og produktionsmetoder.

Hos Trio Stål Odense A/S på Fyn sørger vi altid for at kunne tilbyde en levering af kvalitetsprodukter til den aftalte pris og leveringstermin. Vi har hovedkvarter i Odense men vi har kunder rundt omkring fra hele Fyn, Sjælland og Jylland.

 

Kontakt vores afdeling for pladebearbejdning i Odense på Fyn

Hos Trio Stål Odense A/S er vi altid klar med et godt og uforpligtigende tilbud på tlf. +45 65 93 17 82. Her rådgiver vi dig, som en af industriens bedste producenter og sparringspartnere, således at du kan få et perfekt resultat indenfor pladebearbejdning, tyndpladebearbejdning eller pladevalsning. Du kan også kontakte os pr. mail her.