CO2 laserskæring i Odense på Fyn - over 25 års erfaring!

Ved Trio Stål Odense A/S på Fyn har vi mange års erfaring inden for laserskæring, hvilket betyder at vi sikrer dig en laserskæring i højeste kvalitet.
Laserskæring er en fleksibel og bemandingsfri måde at arbejde med laser skæring på. På denne måde kan vi altid tilbyde produkter, i rigtig god kvalitet og til konkurrence dygtige priser hver gang!
 
Hos Trio Stål Odense A/S tilbyder vi fleksibel og effektiv laserskæring, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Trio Stål Odense A/S tilbyder bearbejdning og laserskæring af alle typer pladeemner. For at resultatet er fejlfrit hver gang, sørger vi altid for at holde vores maskiner opdateret til at kunne yde det bedste indenfor laserskæring.

Hvad bruger vi til laserskæring?

Trio Stål Odense A/S på Fyn bruger altid de bedste maskiner og materialer, og vi tilbyder laserskæring med Oxygen og Nitrogen.

Oxygen er den mest benyttede gasart når man skal arbejde i kulstofstål. Ved at bruge laserskæring med Oxygen opnår man også en meget høj skærehastighed.

Når man skal arbejde med laserskæring i rustfrit stål og højlegeret stål er nitrogen den mest benyttede gasart. Grunden til dette er at nitrogen er en meget lidt reaktiv gas.

Dette tilbyder vi indenfor laserskæring:

- Laserskæring med høj præcision
- Laserskæring med skarpe og flotte snitflader
- Laserskæring i høj kvalitet
- Mange forskellige kvaliteter af stål på vores store pladelager
- Laserskæring i rustfast stål samt almindeligt stål
- Laserskæring med hurtig levering og leveringssikkerhed
- Laserskæring i mange materialer også specialmaterialer

Hos Trio Stål Odense A/S på Fyn, tilbyder vi laserskæring med præcision helt ned til 0,1 mm. Dette gør at kvaliteten af vores produkter er utrolig høj, og at der stort set ikke er nogle opgaver indenfor laserskæring vi ikke kan håndtere.
Hos Trio Stål Odense A/S godkender vi aldrig et halvfærdigt produkt. Hvis produktet ikke er knivskarpt, accepterer vi det ikke.

Hvorfor vælge Trio Stål Odense A/S til laserskæring?

Vi accepterer kun det bedste af det bedste når vi arbejder med laserskæring, og vi har altid gode konkurrencedygtige priser. Vores bestillinger bliver håndteret effektivt og leveringen er altid i top. Vi har hovedkvarter i Odense på Fyn, men har også mange kunder fra Sjælland og Jylland og specielt Århus, København og Aalborg.

Kontakt Trio Stål Odense A/S om laserskæring

Kontakt Trio Stål Odense A/S for et uforpligtende tilbud på laserskæring. Vi tager alle bestillinger seriøst, og råder dig også gerne om projektet. Ring på tlf. 65 93 17 82 og få en snak omkring vores muligheder for laserskæring.


LC 2415 Alpha IIILaserskæring, 4 kW LASMAC, pladeudskæring med høj præcision og hastighed.
Hurtig omstilling. 
 

LC 2415 Alpha III  4000W
Max. pladestørrelse 1500 mm x 3000 mm
Jern 12 mm
Rustfri (clean cut) 12 mm
Aluminium 8 mm
Nøjagtighed +/-  0,01/500mm


Vores moderne maskinpark og hurtige maskiner, kan reducere omkostningerne i større laserskæringsopgaver.