Kantbukning og pladebearbejdning i Odense på Fyn

Trio Stål Odense A/S på Fyn er med vores mangeårige erfaring i stand til at finde den bedste løsning til dig inden for kantbukning og pladebearbejdning. Vore medarbejderes specialisering i design og bearbejdning af stål sikrer vores kunder en resultatrig samt rationel fremstilling af de ønskede pladeemner.
Vores dygtige medarbejderstab kombineret med højteknologisk udstyr gør os til en af industriens bedste leverandører af kundetilpassede stålløsninger inden for kantbukning og pladebearbejdning.
 
 

Kantbukning hos Trio Stål Odense A/S på Fyn

Trio Stål Odense A/S kan udøve kantbukning med CNC-styrede kantbukkere der kan fremstille såvel komplicerede som simple pladekomponenter. Hos Trio Stål Odense A/S på Fyn har vi specialiseret os i kantbukning som et resultat af, at kantbukning er blevet en af de mest benyttede produktionsmetoder inden for metalforarbejdning. Her formes metalplader ved hjælp af presseværktøjer og et kraftigt tryk således, at man får de ønskede vinkler og hjørner på et givent emne. Med produktionsmetoden kantbukning kan du opnå pladekomponenter der udføres med største præcision.
 
 

Når Trio Stål Odense A/S på Fyn udfører kantbukning

I vores kantbukkeafdeling i Odense kan vi manuelt eller på CNC-styrede maskiner udføre et kvalitetsrigt resultat uanset det valgte emnes kompleksitet, antal buk samt størrelse på serie og metalemne. Trio Stål Odense A/S kan bl.a. tilbyde følgende indenfor kantbukning:

·                Kantbukningsopgaver med minimal opstillingstid.
·                Kantbukning af plader i rustfri stål, stål, aluminium mm.
·                Funktionelle kantbukningsprodukter skræddersyet efter kundens personlige ønsker
·                Kantbukning udført af medarbejdere med kreativ og teknisk indsigt i innovations- og produktionsprocessen
·                Nærværende og effektiv rådgivning omkring pladebearbejdning og kantbukning
 
Vores bukkemaskiner er af nyeste teknologi og arbejder med bestemte dimensioner. Vores kapacitet indenfor kantbukning:

·                CNC-kantbukning: op til 3000mm.
 
 

Trio Stål Odense A/S som en stærk og troværdig kantbukningsudbyder på Fyn

Vores bukkemaskiner fremstiller kvalitetsprodukter indenfor en bred vifte pladeemner. Vi er af den overbevisning at fællesskab gør stærk, og at Trio Stål Odense A/S’ høje standard derfor afhænger af et tæt og velfungerende samarbejde med vores kunder.
Vi, hos Trio Stål Odense A/S på Fyn, tror dermed på, at dialog og innovation er vejen frem til et tilfredsstillende resultat.
Hos Trio Stål Odense A/S prioriterer vi effektiv logistik højt, og vi forstår vigtigheden af en hurtig og effektiv levering for vores kunder. Dette har altid været en vigtig faktor for vores egen succes.
Derfor kan vores kantbukningsafdeling i Odense garantere dig en uproblematisk ordreafvikling og levering af ønskede profiler og stålkomponenter.

Trio Stål Odense A/S har hovedkvarter på Fyn men har også mange tilbagevendende og tilfredse kunder andre steder i Danmark. Herunder Jylland og Sjælland med særlig kontakt til byerne København, Aarhus og Aalborg.

 

Kontakt vores afdeling for kantbukning i Odense på Fyn

Hos Trio Stål Odense A/S er vi klar med et uforpligtende tilbud på tlf. +45 65 93 17 82. Her giver vi dig også gerne yderligere rådgivning om kantbukning og om vores maskinpark. Vi finder sammen den absolut bedste og mest effektive løsning til netop dit projekt.

Trumpf 130t med 3D programmering
Trumpf 130t 3D programmering
Amada bukkemaskine
Amada- bukkemaskine