Trio Stål Odense A/S Maskinfabrik på Fyn i Odense

Trio Stål Odense A/S maskinfabrik tilbyder dig det bedste inden for metalbearbejdning herunder spåntagende bearbejdning og svejsning. Vi kan i vores kompetente maskinfabrik på Fyn udarbejde produkter under effektive og gode forhold. Vores smede og maskinværksted styres af en veluddannet medarbejderstab, der med stor fleksibilitet løser vore kunders opgaver og idéer.

Vi sætter en ære i hele tiden at udvikle vort sortiment og kompetencer, således vi altid kan imødekomme kunders ønsker svarende til tidens teknologiske standard. Vi tilbyder alle vores kunder kvalitetsløsninger af såvel store som små opgaver udført på vores veludbyggede maskinfabrik i Odense.

 

Hvad producerer vi i vores maskinfabrik i Odense

Produktionsudstyret i vores maskinfabrik på Fyn bliver kontinuerligt opdateret, for at vi hele tiden kan producere kvalitetsprodukter af højeste kvalitet.

Vores moderne maskinpark indeholder højteknologiske maskiner med en stab inden for fræsning, og drejning, hvor mange af produktionsleddene foregår under CNC-styret teknologi.

I vores maskinfabrik i Odense på Fyn kan vi bl.a. tilbyde:

·         Pladebearbejdning
·         Kleinsmede
·         Spåntagende bearbejdning
·         Alu svejsning
·         Kantbukning
·         Smede arbejde
·         Afgratning
·         Laserskæring
·         CNC drejning og fræsning
·         Generelt maskinfabriksarbejde i bl.a. følgende materialer: rustfrit stål, alm. stål, titan, bronze og aluminium.

Trio Stål Odense A/S maskinfabrik i Odense på Fyn er en bredtfavnende maskinfabrik der kan sikre vores kunder totalleverance, når vi bearbejder emner med henblik på komplette opgaver. Vi forstår dermed at udføre såvel mindre som større dele af den komplette fremstilling for vores kunder.

 

Fordelene ved vores maskinfabrik på Fyn

På vores maskinfabrik i Odense er vi bevidste om, at nogle af vore kunder er travle produktionsvirksomheder. Vores opmærksomhed på vore kunder giver dem ubetinget den fordel, at vi altid leverer til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten selv under travle tider.

Trio Stål Odense A/S er en maskinfabrik med en sund virksomhedskultur. Alle vores medarbejdere er engagerede i arbejdet for vores kunder, og alle på fabrikken føler et medansvar for hvert enkelt produkt der forlader vores maskinfabrik.
Når vi arbejder med vores kunder, sætter vi en ære i at have et samarbejde bygget på gensidig tillid og ekspertise således, at vi i fællesskab kan leve op til de værdier og mål, som både vi som udbyder samt vores kunder har sat sig for.

Vi ønsker i vores maskinfabrik at understrege kundens mulighed for løbende statusudmeldinger om innovationsudviklingen eller selve produktionen. Personlig dialog og indbyrdes forståelse er vejen frem til et tilfredsstillende produkt!
Vores Maskinfabrik holder til i Odense på Fyn, hvor vi har mange trofaste kunder. Vi har dog også en del kunder rundt omkring i landet fra både små byer som Årslev, Højbjerg, Silkeborg, Ollerup og Hedensted, til de store byer som Købehavn, Aalborg, Århus og Odense samt resten af Sjælland, Jylland og Fyn.

 

Kontakt vores maskinfabrik i Odense på Fyn

På vores maskinfabrik er Trio Stål Odense A/S’ medarbejderstab altid klar på tlf. +45 65 93 17 82 med et godt tilbud.

Her kan du få en uforpligtende samtale omkring, hvordan vi bedst muligt finder kvalitetsrige løsninger til netop dit projekt på vores maskinfabrik i Odense. Vi tager alle bestillinger seriøst så tøv ikke med at holde din idé tilbage – vi er sikre på, at vi i fællesskab kan finde frem til en perfekt løsning for dig og dit projekt!