Afgratning i Odense på Fyn

Trio Stål Odense A/S på Fyn tilbyder afgratning og slibning af pladeemner. Vi arbejder med materialerne rustfrit stål samt aluminium, som begge bliver håndteret med stor professionalisme. Vores medarbejderstab er veluddannet og engageret i hele tiden at udvide deres kompetencer. Dette gør, at vi har en driftig produktion og en attraktiv virksomhed, som hele tiden er under udvikling. Således forbedrer og udvider vi afdelingen for afgratning hos Trio Stål Odense A/S hele tiden sit sortiment og kompetencer.
Vi har mange års erfaring med afgratning og overfladebehandling, hvilket sikrer dig som kunde et tilfredsstillende produkt hver gang.


 
42 RB Range maskine til afgratning
Vores dygtige medarbejdere her i Trio Stål Odense A/S har netop fået denne smart og yderst moderne maskine til at arbejde på.

Det er en af de første maskiner i Danmark til afgratning af modellen 42 RB Range.
   

Fynske Trio Stål Odense A/S og dine muligheder indenfor afgratning

Grater er uundgåelige, når metalemner bearbejdes. Dette er dog ikke ensbetydende med at graterne skal have sit forblivende, da det kan være ødelæggende for det færdige emnes kvalitet. Derfor er afgratning vigtigt, og vi kan tilbyde at behandle dine emner således at skarpe kanter og grater fjernes. Med afgratning af dine emner hos Trio Stål Odense A/S kan vi sikre dig, at du ender op med både en økonomisk attraktiv løsning og et ensartet og berøringsvenligt produkt.

Trio Stål Odense A/S tilpasser vores afgratning efter det pågældende emnes størrelse:

·         Ved afgratning af små rustfrit stål emner bruges tromleafgratning
·         Ved afgratning af større rustfrit stål eller aluminium emner bruges vores vådafgratningsmaskine
 
Drejer det sig om bearbejdning af større emner med grater bruges specifikt vådafgratningsmakinen Grinding Master. Grinding Master kan bruges til afgratning og til slibning af pladeemner. Med vores vådafgratningsmaskine kan vi garantere et produkt med jævne overplader og med minimale bearbejdningsspor.
Grinding Masters kapacitet:

·         Afgratning af op til 1350 mm brede emner
·         Slibning af op til 1250 brede emner

 

Trio Stål Odense A/S på Fyn som troværdig sparringspartner og producent

Trio Stål Odense A/S har hovedkvarter på Fyn, men vi har også adskillige gode kunder fra Sjælland og Jylland, særligt byerne København, Aarhus og Aalborg. Fynske Trio Stål Odense A/S har en velfungerende virksomhedskultur, hvor der tages højde for arbejdsmiljøet således, at både de fysiske og psykiske rammer danner ordentlige arbejdsforhold for afgratning i vor medarbejderstab. Trio Stål Odense A/S er af den overbevisning, at fællesskabet er stærkere end den enkelte, og vi ønsker derfor et tæt samarbejde med vore kunder for at kunne finde den bedste løsning. Vi er stærke sparringspartnere som aktivt følger kunden igennem alle faser fra den innovative proces til selve produktionen.

Trio Stål Odense A/S afgratningsafdeling tilbyder vore kunder en bearbejdningsløsning til den bedste pris. Prisen bestræbes på altid at være konkurrencedygtig igennem jævnlig optimering af vores maskinpark. Derudover er Trio Stål Odense A/S på Fyn hele tiden opdateret med den nyeste form for arbejdsprocesser og teknologi, og vi kan på den måde altid fremstille det bedste resultat indenfor afgratning i overensstemmelse med tidens teknologiske standard.


 

Kontakt Trio Stål Odense A/S på Fyn for afgratning

Trio Stål Odense A/S giver dig gerne yderligere information om afgratning eller specifikt om vores vådafgratningsmaskine på tlf. +45 65 93 17 82. Vores medarbejdere er altid klar med et uforpligtende tilbud og en samtale omkring dine ideer, så vi kan finde den bedste løsning til dig og dit projekt.
 
Billede af maskine til afgratning
Produkt til afgrating